Mintea poate controla durerea !

Mintea poate controla durerea | Psiholog Emilia Stoian

1360954.90284847

Dureri fizice? Ganduri si emotii negative? Doi traineri NLP americani promit eliberarea de incarcatura negativa in numai opt minute. Tim si Kristine Hallbom au dezvoltat in 2008 o noua metoda, care imbina mai multe tehnici psihologice si pe care o prezinta in luna iunie si in Romania.

Totul a inceput cu o mica durere de cap. Era o dimineata insorita si Kristine avea o durere in partea dreapta a capului. L-a intrebat pe Tim daca ar putea sa faca ceva sa ii fie mai bine. Tim a venit langa ea si a mimat o miscare de scoatere a durerii dinauntru in afara. Apoi i-a cerut sa isi imagineze durerea ca pe o holograma in trei dimensiuni. „Arata ca o lumina rosie-roz si se invartea in directia acelor de ceasornic, intr-o miscare laterala.

Asa ca Tim mi-a spus sa o invartesc invers, pana dispare. Era chiar distractiv, pentru ca el si-a invartit degetele in cercuri, in timp ce spunea asta“, povesteste Kristine. „Am invartit imaginea in sens invers, si durerea a disparut. Trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa cat de repede a functionat. Asa ca am inceput imediat sa aplic procesul pe toti clientii mei si am obtinut rezultate incredibile. Tim a inceput sa lucreze si el cu ai lui si am reusit sa-l rafinam. Inainte de a ne da seama, am dezvoltat cateva procese diferite si tehnici care implica retele de rotire in cuantum, constiinta holografica, schimbare constienta de submodalitati si energia mintii.

Cand lucram cu cineva, una din tehnicile cu care incepem este sa ii cerem clientului sa identifice un sentiment neplacut, o imagine sau o voce si sa o aseze la distanta de el, intr-o imagine holografica in trei dimensiuni. Apoi il intrebam in ce fel se invarteste imaginea. De cate ori intrebam pe cineva asta, mereu ni se spune ca se misca in directia acelor de ceasornic sau invers. Rareori cineva afirma ca imaginea nu se roteste deloc.

Atunci ii cerem sa roteasca imaginea in directia opusa si sa o invarteasca cat de repede poate, pana explodeaza si dispare. Apoi, un «dar» special va aparea inauntrul spa­tiului gol nou creat. Darul serveste ca o resursa puternica de vindecare si are un sens profund“, explica psihoterapeuta Kristine Hallbom, co-au­toare a metodei Dynamic Spin Release, ce va prezentata in curand si in Bucuresti.

Sursa: Mind Master